with the sun in my eyes, surprise

hah! idag har jag faktiskt pluggat! jag ger mig själv allt cred i världen.

för några dagar sen när jag sprang till bussen såg jag en vägarbetare som stod och dansade och sjöng för sig själv. jag blev lite varmare då.

go with the flow. jag har skaffat en facebook.

det är snuskigt kallt ute. vissa är ledsnare än andra och det känns skit.
kan allt bara ge upp

vågade aldrig hålla din hand

jag är fortfarande lite hes sen håkan-konserten. det känns bra.

ja välkommen hem, du som vänder upp och ner på känslor och städer. älskar att du gör mig och min omgivning glad men det är synd att du gör min närmaste ledsen. kan inte alla bara sluta?

idag har jag sökt ett jobb. jag är öppen för nya utmaningar, jag jobbar effektivt själv men trivs även bra i grupp, jag är ansvarsfull och jättejättesugen på att spendera mina lediga helger på ett lager.

det är jobbigt när man gör saker man inte borde. jag vet att det är lugnt men det tär på mitt samvete. hade det varit tvärtom hade jag gråtit och skrikit i min kudde och varit hård och kall. men vi är alla olika. tur.

erase and rewind

ta mig till kärlek

finns knappt ord för denna underbara människa. svetten och tårarna rann och glädjen var total!

världen förtjänar inte dig
för du är det finaste jag vet


the icing on the cake

bulan! bulan! bulan!
tack es2dn för ert stöd. ser inte riktigt lika mongolid ut idag, det känns bättre. har skrivit matteprov som gick över förväntan men har inte gjort några läxor. sista dagen imorgon innan lovet. LOV! måste säga det igen..LOV! och vi ska på håkan håkan håkan. känns ganska bra nu med det mesta, ska bara slänga ihop lite arbeten jag inte lämnat in och bli bra i handleden så jag kan lära mig alla fiollåtar jag måste kunna. men det löser sig. bästa inställningen.

paniken var nära nyss iof. jag skulle duscha och gick in i badrummet, det första jag ser är en sprillans ny luskam och en liten flaska lusmedel. jag springer nästan nude ut till mamma och skriker ut frågan "veeem haaar löööösssss???". gissa vem det va. cp-barn. mamma fick luskamma mig på stört, men det var lungna puckar på den fronten. skulle verkligen inte orka med det igen. då skulle jag lägga mig ner på det kalla badrumsgolvet, nästan nude, och dö på plats.

undrar om löss gillar star trek-figurer?

it's not easy to disturb

dag två i bulans utveckling: den har liksom glidit ner till pannan och jag ser ut som en urtidsmänniska. syns mest i profil att pannan är dubbelt så stor.

dag tre (idag): bulan, eller det som är inuti, har glidit ännu längre ner och har bosatt sig vid näsroten/ögat. ser ut som en levande face warp-bild eller som johanna så vänligt uttryckte det, "någon i star-trek".

försöker ständigt gå runt tillsammans med någon, orkar inte vara både ensam och ful. vi har höstkonsert ikväll och jag ser verkligen fram emot att stå i strålkastarljuset på scenen i aulan. vi har iallafall strykt mitt och marias fiolnummer p.g.a. min broken handled. vill inte ha alla miljoner läxor som jag inte gjort, vill inte ha matteprov imorgon, vill inte ha en star trek-look. blä

you look good on the dancefloor

jag har alltid tyckt att jag ändå är helt okej på att dansa. en del av dans är självkontroll. det är nog där jag brister. idag på danslektionen sprang jag in i en vägg. helt seriöst. jag sprang.in.i.en.vägg. vem gör det? nu är det jag och mina nya vänner bulan och handleds- bandaget. min bror och mamma är snälla och servar mig med film och cheeze doodles och jag har fått en såndär påse med blå gele i av skolsyster som man ska lägga i frysen och kyla bulan. detta känns främmande för mig, jag skadar mig verkligen ALDRIG! blir knappt förkyld liksom. det är nog inte så allvarligt, men jag är nog lite i chock.

- varför det?
- jo, jag sprang in i en vägg.

hallå liksom.


to the music vibe

andas ut. helgen har varit aktiv, eller nej, fredagen var aktiv. vi kan iallafall klart konstatera att DGF kan konsten att röja. och jag kan också konstatera att min mamma är väldigt snäll och hjälpsam och att jag är opepp på att städa dagen efter. men kul kul va det. på lördagen fick vi besök av lite primos och det va väldigt mysigt :) jag va oerhört lam och somnade framför bolibompa. kände mig mkt lyckad. nu fasar jag lite inför kommande vecka. mycket att göra och höstkonsert och grejs, men sen är det fan lov! det inleds med håkan hellström på magasinet och det ska bli det bästa vi upplevt.

din fyllefyllehund


sorry sweetheart

iiiiihh (citat: tilde)! jag känner peppen inför imorgon. har glömt att nämna det men jag är ju med i den nya DGF-styrelsen och vår första ferre ska infinna sig i mi casa på hanröv. 6 mañana! har fixat och donat hela kvällen, nästan, och det kommer bli så bra så bra. jag tycker faktiskt mkt om mina föräldrar i vissa lägen, dom är otroligt aktiva i detta lilla projekt. börjar nästan bli lite rädd att mamma ska tro på riktigt att hon faktiskt ska få vara med på festen. lite oroande ofta använder hon "vi". 
"..sen kan vi lägga den här mattan här och så kan vi ställa undan den här vasen så inte den går sönder och så kan vi fixa det där imorgon...". så håller hon på, men hon kan väl få leva i den ungdomsdrömmen lite, hon är ju trots allt arbetslös. hahhah det är mitt favoritskämt numera.

fy vad jag är dum. maaaamaaaa I love you
nej, nu är det fan bedtime som gäller.

-

första gången jag skriver två inlägg på en dag. ville bara säga att nu är det bara en halvtimme kvar!


...till "bonde söker fru".

living on the edge som sagt

it's more a question of feeling

idag har jag:
  • bara haft en lektion men ändå stannat i skolan till typ kl 14.00
  • åkt bil med två gossar jag inte träffat på länge
  • blivit erbjuden jobb som hora av dessa fina, roliga gossar
  • bara ätit EN gång vilket är ovanligt för att vara jag (och det börjar kännas nu..)
  • använt min nya dunjacka för första gången på riktigt (resulterade i svett, men va värt imorse iaf)
idag har jag inte:
  • pluggat matte
  • köpt friskiskort eller utfört nån slags fysisk aktivitet
  • lämnat tillbaka kjolen jag köpte i malmö
  • städat rummet
  • bestämt mig om jag ska lämna tillbaka kjolen jag köpte i malmö eller inte



höhö nöjd tjej bland autumn leaves. det är helt stört att man bott i detta land i snart 18 (hihi) år och ändå reagerar över hur kallt det blir framåt hösten och vintern. mystery of life

hjärtat brinner, jag springer

man kan ju inte bli annat än glad av cirkus. wonderful
nu är jag hemma från skåne. det blev en allmänt trevlig trip, shopping och fina lund och happy family. jaja..
i ett ögonblick tänkte jag leva ut mina modebloggar-drömmar och ta kort på allt jag köpt och lägga upp det här på bloggen men jag insåg snart att ingen jävel bryr sig. nu har jag fruktansvärt fett hår och måste jump in the shower snart snart. imorgon är det back on track igen. hurra

jag vill höra någon säga mig
att imorgon blir en bättre dag
repetition
bara repetition

all our heroes

imorgon åker jag och madre lite närmare kontinenten. feels g to the double o to the d måste jag säga. vi ska på cirkus och tjoa och tjimma och träffa den manliga delen av vår familj. hoppas på shopping också.
shop till you drop
or die trying
burn some money
shopoholic
 


indeed

we'll make it there someday

thihih. känner mig alltid lite fånig när jag sitter själv framför datorn och skrattar. dagens skratt var iallafall åt kommentaren från "apa" på mitt inlägg om pruttrelationer (laughing at all your jokes är titeln). så himla skoj när folk försöker förstå andras internskämt.

who is the monkey?


från helgens bravader. adios amigos

Don't stop me now Don't stop me 'cause I'm having a good time Having a good time


I'll do anything to make you feel that it's Alright

välkommen min första dagens outfit-bild

detta var iof gårdagens outfit (gårdagen spenderades hos tom med massa skoj). som den äkta modebloggare jag är ska jag väl också berätta vad jag har på mig för det är så himla intressant för allmänheten.
  • mammas byxor från H&M som hon hann använda en gång innan jag tog dem
  • ett asgammalt linne, också från H&M, som jag vänt upp och ner på så det blev en tub top (så himla fiffigt alltzzzå)
  • en asgammal kofta från...H&M
hahha nördigaste dagens outfit jag nånsin sett.
kom på att detta är även denna dagens outfit för jag har inte bytt kläder än, de är snäppet sunkigare idag pga av att jag sovit i dem. är väldigt dagen efter idag men that's life för en sån som jag. ett, två, tre, fyra, jag är en partymyra. or not. tilde är iallafall bäst och det får avsluta detta jätte ovärda inlägg.

hasta luego


look how they shine for you

jag kan väldigt bli irritierad på fräscha människor när jag själv är skabbig. det värsta som finns är ju personer som alltid är fräscha. sådana som när de själva anser att de är skabbiga ändå är fräschare än man själv när man är fräsch...iallafall satt jag på bussen i morse, jag tänkte att eftersom vi hade gympa andra lektionen tar jag på mig mjukisarna redan nu (och så gick jag upp fem min innan bussen gick..), och ville strypa tjejen i pärlörhängen och jättestylat hår som satt framför mig. det blev inte bättre när en kär vän till mig klev på och började gestikulera och även viska högt orden "du är ett mensbarn".
i såna lägen vill jag att alla ska se ut som jag. med fett hår, mjukis, inget smink och påsar under ögonen. inte som den jävla gina tricot-bruden!

förslag på ny stående inläggs-grej: dagens outfit

laughing at all your jokes

idag pratade jag och karl larsson (ni vet den där gamla, kända författaren...) om hur olika det är i olika familjer. han tyckte att det va konstigt och jätteäckligt när jag sa att jag kunde prutta hemma hos klara eller hos ida. eller i mitt tjejgäng eller inför mina släktingar. öppet alltså. jag kände då att jag är väldigt glad över att jag kan det. jag tycker om att jag hittar så bra i klaras kök eller bara kan klampa in (eller låsa upp dörren om den skulle va låst) och att jag är bakgrundsbild på hennes pappas mobil. jag vill inte leva på nåt annat sätt. ingen kritik mot dem som inte kan prutta öppet inför sina vänner, men that's not a life for me...känner jag. 

jag ska komma på nån ny stående grej i mina inlägg.
nån gång när jag orkar.

don't know if I wanna kiss her
or if I prefer to miss her