a little squeeze

här sitter jag och bloggar från min laptop jag fick i julklapp. den är fin. jag är dock väldigt snorig och förkyld vilket inte va så bra tajmat inför nyår men vad gör man liksom? förutom snor kommer nyår bli bäst känner jag på mig. mitt mål detta år har varit att minnas tolvslaget, vilket inte var fallet förra året. jag tror nog att vi kommer att uppnå mer än så. allt är planerat i detalj och kommer bli oo så kul! jag känner peppen.

senaste dagarna har jag slöat en hel del med tilde. vi var också på partaj med tom, dave och ric ute i bäsna (bärsta?) vilket var en speciell upplevelse. living on the edge..mhm.
har också varit på kusseträff i vaxholm med mina käraste kusiner. mkt mkt trevligt och roligt!
nu blev jag sugen på att lyssna på elias & the wizzkids så ska nog göra det, lite ledsen att jag missade deras konsert i lördags. vi va iof på partaj i bäsna och det va ju mer värt! hahah

det va nådigt!

lite mörk och kulen men ändå så kär

ja juledagen är kommen. jag har varit fruktansvärt lat när det gäller julklappar i år så jag sitter nu, när mamma och pappa är ute på en liten julpromenad, och fixar det på internet. min plan är att vi ska bli faddrar till en sos-barnby (dom kommer alltså i princip få betala sina egna julklappar hihi). upptäckte nyss att man behövde va 18 år för att bli fadder så jag får be mamma skriva in sitt personnummer istället. jag är bäst på julklappar. jag tänkte iof stå för den första betalningen för jag är så oerhört generös. hah

det jag mest ser fram emot idag är maten! vi skiter i den traditionella julmaten, det är ju ändå bara prinskorvarna som är goda liksom, och kör på typ italiensk buffé istället. asbra enligt mig. sen blir det den klassiska jul-sing star duellen (har inte ägt rum de senaste åren iof men jag hoppas det kommer bli en klassiker).
god jul på er alla :) 

jag drömmer lite till

jullovet är här och jag sover mest. det är bäst för  jag har en ny säng som jag helst alltid vill ha med mig för den är så mysig. vi firade lovets första dag med lite dansken, lördagen sov vi bort men hade oerhört mysigt görschen-mys på kvällen. och nu ska vi ut och ragga...ehm

ikväll kommer min käre bror hem och imorgon är det la partaya! jag känner peppen. jag har också, trots allt, köpt ett par jeans som är helt okej (det är inte ett par stretch-cheap monday...) men övertrasserat mitt konto. perfect timing som vanligt. jaja, jag får väl säga hej till mitt sparkonto.

bebisar är söta. puss


and did you hate me

en helg i mysets och sömnens tecken. fredagen var drygast men roligast ändå. lucia all the time och gränsis-spelning on top of that men det va kul iallafall. vi har också konstaterat ännu en gång att det är som mest roligast att skratta när man verkligen inte får. kvällen skulle spenderas i min soffa men vi slutade som så många gånger förr i toms soffa och jag somnade as usuall på en gång. jag och tilde släpade oss ut till lager 157 på lördagen och det blev iaf en tröja och varsin snickerskaka inhandlad. kvällen var återigen planerad hemma hos mig men vi hamnade ändå i en annans soffa, den här gången hos simon och lovisa framför film, chips och guitar hero. mkt trevligt (och ja, jag somnade under filmen IGEN). idag, söndag, har vi sovit i hundra år som vanligt och snart kommer klas hit och vi ska skråla lite tillsammans. sen vill jag påpeka att det endast är en (EN!!) vecka kvar till jullovet som ska bli superb hade jag tänkt!

puss

 

I won't be the lonely one

en sak som absolut inte ligger på min ToppTio-lista över saker som jag gillar (inte ens ToppHundra förresten) är att prova jeans. hatar det och blir alltid the great depression när jag gång på gång upptäcker att det inte finns någon storlek som passar ebba altahr-cederberg. där har jag stått i hundra år och blivit klaustrofobisk och svettig i ett äckligt provrum med lysrör som gör att ALLT syns med typ 40 jeans i olika storlekar och inget passar och alla kan dö. nej, jag köper nog ett tredje par cheap monday med asmkt stretch som iof går sönder efter några månader men iallafall sitter någorlunda tight i benen och inte så hysteriskt slimmat i magen. jag är hellre glad i några månader och lite fattig, eftersom jag måste köpa nya all the time, än lite rikare och tvingad att föralltid loda runt i mina sunkiga mysisar. så det så.

let the raining teardrops
rain down on me tonight
I think making up,
faking up stories is alright

on a mountain top

oj, lite seg på att blogga. är lite seg med det mesta just nu, särskilt skolan. inte så himla mycket updates från senaste tiden. life goes on here in little falun och julen närmar sig. vi planerar att inte fira så mkt jul utan mest äta det som är gott och umgås. sen har vi en kusseträff inplanerad på jullovet vilket jag verkligen ser fram emot!!

kan berätta hur helgen har sett ut. fredag spenderades i min soffa framför idol i mjukisar och med charr och amanda. mkt trevligt och slappt. lördagen var planerad i minsta detalj som så att jag, tilde, tom och rickard skulle ta en liten road trip till gävle och shoppa och sen åka hem och parta. det slutade med en trött liten tur till kupolen där vi gick runt i ca en kvart innan vi åkte till max och åt. sen letade vi fest men hamnade hemma hos ric och blev lite drunkie där istället. idag var en typisk söndag. pizzeria och film och popcorn. känns lite jobbigt att man längtar att klockan ska bli mer så att man kan gå och lägga sig.


det är slasky ute, men jag har ett par fina skor i min ägo för tillfället. mohahah