utter?

hej världen.
jag förvånar (och skrämmer) mig själv lite när jag kommer på att jag spenderar en vecka i skolan även fast jag hade kunnat vara någon annanstans. denna vecka är det meningen att vi ska få uppleva arbetslivet, alltså praoa. men lat som jag är har jag inte fixat någon praoplats i tid, så jag sitter i skolan tillsammans med ett gäng andra latisar. det är i och för sig väldigt mysigt och skrattigt. det är meningen att vi ska plugga, och jag hade allvarligt tänkt att denna vecka skulle jag jobba grymt effektivt, men nähä. vad hände? jag gör inte ett piss förutom sitter och klagar på att jag inte gör någonting. det är liksom back to the vanliga. det enda bra jag åstadkommit denna vecka är min och charrs super gulliga lilla broschyr om ekonomi. hurray

alltså, denna vecka har jag:

  • inte pluggat
  • spasmat mig igenom asgarv med charr och klar
  • omedvetet försökt ställa mig bredvid hockey/misshandlade-killen
  • varit på öppet hus och fått lite mer ångest över vad jag ska gå för gymnasium
  • klagat (i och för sig inget speciellt för denna vecka eftersom det händer titt som tätt)

to be or not to be, a herring?


shoo

wzup mah niggah?

'cause I'm a hiphoper, yes I am. No, I'm not.
är ännu ovan med den nya bloggen. av någon anledning håller jag fast vid min lunar blogg. I have to let go. mohhahaa
när jag läser charrs och klars bloggar känner jag mig lite fånig som inte skriver lika fint och djupt som dom, men det är som sagt inte min image. hela föregående vecka kantades av mega mycket skolarbeten, och det bara fortsätter. förstår inte hur vi ska kunna överleva denna tortyr kallad nian. jag är i och försig lite slöare än dom flesta, men hallah! det går inte en dag utan att jag och peliroja (min trogne vän som alltid står vid min lata sida) får små panik-stress-gahh utbrott på hur mycket vi har att göra. men fight on, my dear friend.

o, min fagra mö. vad vore livet utan dina ögons ljus som lyser upp i de kalla midvinternätterna? (snyft)

lista på saker jag vill ha:
  • jullov
  • prison break dvd:n
  • ny plattång (kände mig oerhört klumpig när jag klev på min förra)
snart ska jag försöka rädda denna måndag från att  vara helt  menlös genom att titta på prison break. det är min filosofi. hah

snow hurts

rubriken skulle va lite fyndig ändring på min och charris favvo låt Love hurts. det lyckades sådär.
det jag menar är att snön har skadat mig idag, eller inte snön i sig utan snarare isen på trappan. jag började min dag med att göra fetaste vurpan det första steget jag tar utanför min ytterdörr och slår i ryggen. en kort sekund tror jag att jag blivit förlamad eller brytit ryggraden eller så. det var dock inte så illa, men jag har grymt med pain. 
har iallafall uppgraderat mig från ig-barn igår till skrytsam mvg-nörd idag (mkt stolt), men har även blvit utsatt för charri&klara mobbing på no-lektionen. ¡hola! jag upptäckte just hur man gör specialtecken. jag är ett data underbarn.   
       peez                                                                  


aloha!

välkomna till mitt första blogg inlägg.
jag kommer inte ens försöka skriva massa djupa och filosofiska saker för då kommer mina kära vänner klara och charri bara sitta och fnissa lite hånfullt åt mig och viska massa saker som jag inte får veta, och när jag blir lite frustrerad och frågar vad de viskar om kommer de garva ännu mer och säga nåt i stil med "du är så söt ebba" och jag kommer bara känna mig dum. så det är inte ens nåt jag kommer försöka mig på. fast det gör inte så mycket, för det är ändå inte min stil. 

jag menar inte att jag inte tycker om er, tjejer, för det gör jag verkligen. men jag tror ni förstår vad jag menar.