feelings that grow stronger in the dark



You laugh until you cry
You cry until you laugh
And everyone must breathe
Until their dying breath


don't hold yourself like that

fyra nätter denna vecka har jag varit uppe längre än kl 04.00. det resulterar i denna söndag då jag är sjukt lättretlig och inte alls överhuvudtaget taggad för att plugga matte och musikteori vilket var det egentliga syftet med denna dag. min mamma kommer få bli offer för mitt pms-liknande humör idag tror jag. det brukar bli så...
men sömnlösa nätter som de här har inget att göra med att jag är the great depression och ligger vaken och tänker på att det är synd om mig eller nåt sånt utan jag har sovit (eller snarare inte sovit) bredvid, över, och i armarna på fina människor. då känns det ändå värt att slösa bort en söndag på att vara sur och trött.

"den är verkligen en fighter"

"den är så kraftfull"

"dör den dör jag"

vissa materiella ting ligger en närmare hjärtat än andra. min grapefruktplanta är vissa.

I hear in my mind

inatt fick jag besök av två halvfulla pojkar utan tak över huvudet som fick sova på mitt golv. alla väcktes, fast mest mamma, av telefonsamtal från jönkan där mina bröder levde livet. idag ska jag äta pizza och åka till gustafs och titta på konsert. sen får vi se vart falun tar oss ikväll. just det, jag är arg också.

cheddarn är borta
den va inte så möglig som jag trodde
men jag har fortfarande oboy på väggen
och idag mindes vi makaronerna på golvet

puss

alltid härifrån men aldrig hem

jag är en människa som behöver mkt sömn och jag känner nu när jag halvt somnade framför house i klaras soffa att jag denna natt fått för lite av just det. sömn alltså. men länge leve random, konstiga impulsgrejer och man lever ju livet så mycket bättre under vakna nätter. imorgon ska jag (tillbaka...) till bjurs och ha filmkväll med massa bruthar från klassen och det kommer bli nahahajs.

skolan idag var seg men fika med tilde och jazzkonsert var toppen. hahah dissarna och bögpapporna var kvällens höjdpunkter :) som sagt, det är inte så många som duger och de flesta är fula. hah




wrong, wrong, wrong, she can hardly wait

har legat lågt med bloggandet ett tag. oengagemang och segt internet är orsakerna.

vårt hus är numera två personer mindre. en bror och en inneboende adoptivbror som flyttat sitt life till jönköping. huset består nu alltså endast av me myself, madre och grisen. vi har redan bråkat ganska många gånger och vi får se hur detta kommer gå. grisen är förresten inte så aktiv i bråken, hon bidrar mest till irritation pga av att hon skäller så jobbigt och är så hårig.

igår hade jag och tilde planerat våran livs partykväll då vi skulle hinna med två flugor i en smäll (eller två killar på en helg som jag och ames brukar säga, rösta förresten på henne som årets lucia!!). det slutade iaf med att första partyt inte riktigt hann komma igång innan vi var tvungna att gå och andra partyt var slut när vi kom fram. jaja..maestro och sågmyrabussen är ju också trevligt.

veckans bästa:
  • långfika på du&jag med tilde och elinor som var grymt behövligt
  • min, chazz och klazz egna ben&jerry's cookie dough 
  • nya snygga kontaker på maestro
veckans sämsta:
  • plugg
  • skinkavgiften på maestro
  • jobbig attityd hos vissa
  • plugg

how does it feel

två dagar efter lovet och jag är redan skoltrött. nåt stämmer inte riktigt. vill helst lägga mig ner och sova till nästa sommar och då ska jag ha jättebra betyg och körkort. har förresten blivit av med övningskörnings-oskulden. gick faktiskt great trots mens och mamma+bror vilka inte brukar vara särskilt populära i oskuldssammanhang.

är värsta internetnörden nuförtiden. facebook är det nya svarta och jag jobbar febrilt på att skaffa så mycket nya vänner som möjligt vilket typ är det facebook går ut på. vill också tipsa om två nya bloggar:

  • albinism.blogg.se (håll utkik efter det första matblogginlägget)
  • skap.blogg.se (fyra fina män mitt i livet)

sen finns det annat som snurrar i mitt huvud. det är jobbigt när man bestämt sig för att vara sur och dissig mot nån samtidigt som den slutar vara sur och dissig mot en själv. morr..