det ligger

just nu känns det mesta ganska bra. jag har fyra dagars lov framför mig och en inplanerad partykväll på måndag. det är ju trots allt valborg. hade mysig grillkväll med chazz och klazz igår. det blev en helkväll med mat, dans (dans estetarna på g på köksgolvet), bob dylan och blockflöjt. samt lite scrubs senare på kvällen. mkt nice.
blä. kom just på att jag har rätt mycket skolarbete som borde påbörjas, men det löser sig nog (hm..)

det återstår endast några få veckor av våran vistelse på söderbaumska. blandade känslor faktiskt, men mest skoj. just nu längtar jag faktiskt galet mycket till sommarlovet och peace & love som är min enda inplanerade grej den här sommaren. jag ska gå på tingsek konserten hur mycket som helst,  även om ida klagar. just det, hon ska ju va i staterna hela sommaren. wäää, kommer sakna min lilla prima! hehe, kom just att tänka på årets sommarplåga:

conozsco un barco
se llama ana, ana se llama ella
y puede cerrar, cerrar tú fuerte
limpie en nuestro canal
pero en mis ojos siempre es un barco
(asgarv)

saker jag kommer sakna med söb och våran klass:
  • att man kan sjunga hur mkt man vill, hur högt man vill i korridorerna samt på toaletten - kommer i och försig att gå musik estet så just den punkten kanske håller i sig
  • när ida blir utkastad på grund av för ljudliga och störande skratt anfall
  • att man alltid måste påminna frej om att han är på fel lektion
  • att man kan gå med översta knappen uppknäppt (att gör en ebba) en hel dag utan att någon bryr sig

snyft /bee

ps. skulle aldrig för mitt liv vilja gå ett år till på söb, om det var någon som uppfattade det så.

The holiday, hah

Är jag en aktiv bloggare? svar: nej.
Men nu är det lov, och bara för att det är så underbart så kan jag väl skriva ett inlägg. Den fina grejen med lov är att man inte behöver göra någonting av värde, om man inte som jag anser att göra ingenting är av ganska högt värde i sig självt. Iallafall slöar vi dagarna i ända och det är mysigt så in i bänken. Jag inledde detta lov med att vara på spa med Ida och våra madres och bada bubbelpool och äta lyx mat, hur bra som helst. Resten av lovet har jag spenderat tillsammans med brudsen och det har varit om möjligt ännu bättre.

Är lite sur på mig själv som missade prison break i måndags. Håller på att få ett sammanbrott snart om jag inte får se det! Cissi, rädda mig!

Vad gör man om man har tråkigt:
  • Hyr en film - föhoppningsvis med Jude Law, haha
  • Klagar på att det inte finns nåt att göra - inte lika trevligt som föregående, men mkt vanligare
  • Spelar familje geni - räddaren i nöden, alltid lika uppsattat...nästan
Hejdå